DIN TOTALLEVERANDØR! VÅRT MÅL ER Å VÆRE BEST PÅ KVALITET, PRIS OG SERVICE! FINNER DU IKKE DET DU LETER ETTER? KONTAKT OSS GJERNE!
DIN TOTALLEVERANDØR! VÅRT MÅL ER Å VÆRE BEST PÅ KVALITET, PRIS OG SERVICE!
Nyhet hos oss - Flamme- og Sveisesikre Arbeidsklær med Snekkerlommer fra Portwest! - Joker Engros AS

Nyhet hos oss - Flamme- og Sveisesikre Arbeidsklær med Snekkerlommer fra Portwest!

Vi er stolte av å kunne tilby våre kunder det siste innen arbeidssikkerhet og komfort. Etterspørselen etter flammehemmende arbeidsklær med snekkerlommer har vært stor, og nå har vi endelig fått inn den etterlengtede kolleksjonen fra Portwest! Disse arbeidsklærne er spesielt designet for de tøffeste jobbene, og de vil gi deg den beskyttelsen du trenger, samtidig som du kan nyte optimal bevegelsesfrihet.

Portwest Sveise og Flammehemmende Arbeidsjakke - Perfekt kombinasjon av komfort og funksjonalitet

Den flammehemmende arbeidsjakken fra Portwest FR714 er utviklet med tanke på dine behov. Med nyskapende strekkpaneler i viktige bevegelsesområder, vil du oppleve enestående komfort og fleksibilitet gjennom hele arbeidsdagen. Jakken har en justerbar midje som sikrer en perfekt passform, og du vil elske bekvemmeligheten med radio loop og innvendig mobillomme.

Med 4 lommer har du god plass til å oppbevare nødvendige verktøy og utstyr. Og det stopper ikke der! Denne arbeidsjakken er også CE-sertifisert, har doble sømmer for ekstra holdbarhet og ventilasjonsåpninger på ryggen for maksimal pusteevne. Med en UPF-klassifisering på 40+ vil stoffet blokkere hele 98% av UV-strålene, samtidig som de segmenterte refleksdetaljene gir ekstra synlighet, noe som er avgjørende på travle arbeidsplasser.

FR714 - FLAMMEHEMMENDE JAKKE - Joker Engros AS

 

Portwest Sveise og Flammehemmende snekkerbukse - Komfort og funksjonalitet i skjønn harmoni

Portwests flammehemmende håndverkerbukse FR407 er en drøm for profesjonelle håndverkere som deg. Med fokus på brukerkomfort, har buksen side elastisk midje og nyskapende strekkpaneler i viktige bevegelsesområder, slik at du kan bevege deg uten begrensninger. De justerbare benlengdene gir ekstra fleksibilitet, og kneputelommene har en smart åpning fra oversiden for enkel betjening.

Med hele 10 lommer, inkludert lett tilgang lastelomme og kneputelommer, er det nok av plass til å organisere verktøy og tilbehør. Reflekterende detaljer øker synligheten, og zip-off holsterlommer gir ekstra allsidighet. Buksene er også CE-sertifisert og har forsterkede paneler i høy slitasjeområder for maksimal holdbarhet. Og ikke minst, den innebygde flammehemmende kvaliteten vil ikke reduseres med vasking, så du kan stole på at klærne gir deg den beskyttelsen du trenger, gang etter gang.

FR407 - FLAMMEHEMMENDE SNEKKERBUKSE - Joker Engros AS

 

Beskytt deg selv med Portwests Flammehemmende Arbeidsklær

Vi vet at sikkerhet er din prioritet, og det er vår prioritet også. Portwests flammehemmende arbeidsklær med snekkerlommer er nøye testet og oppfyller en rekke viktige sikkerhetsstandarder, inkludert EN ISO 11612, EN ISO 11611, EN 1149-5, IEC 61482-2 og EN ISO 20471. Dette betyr at du kan jobbe trygt og samtidig føle deg komfortabel gjennom hele arbeidsdagen.

Besøk vår nettbutikk og oppgrader arbeidsgarderoben din med disse innovative og pålitelige arbeidsklærne fra Portwest. Ikke gå glipp av sjansen til å få toppmoderne beskyttelse og bekvemmelighet til en konkurransedyktig pris. Klikk deg inn på våre produktsider og bli inspirert av vår eksklusive kolleksjon.

Arbeid smart. Arbeid sikkert.

Bestill direkte fra vår nettbutikk, eller kontakt oss for en hyggelig prat og et godt tilbud!

#PPE (Personal Protective Equipment)
Komfort på jobb: Hvordan riktige arbeidsklær kan gjøre en forskjell, spesielt om vinteren!
Gjør Dugnaden Enklere med Joker Engros AS - Spar Penger og Selg Billige Produkter