DIN TOTALLEVERANDØR! VÅRT MÅL ER Å VÆRE BEST PÅ KVALITET, PRIS OG SERVICE! FINNER DU IKKE DET DU LETER ETTER? KONTAKT OSS GJERNE!
DIN TOTALLEVERANDØR! VÅRT MÅL ER Å VÆRE BEST PÅ KVALITET, PRIS OG SERVICE!
Gratulerer til Bohus på Verdal med deres nye Ghibli gulvvaskemaskin fra Joker Engros! - Joker Engros AS

Gratulerer til Bohus på Verdal med deres nye Ghibli gulvvaskemaskin fra Joker Engros!

Vi i Joker Engros vil gjerne takke Bohus på Verdal for at de valgte oss i Joker Engros når de skulle gjøre innkjøp av ny Gulvaskemaskin!

Vi setter stor pris på tilliten dere har vist oss, og ønsker å gratulere dere med det nye tilskuddet til deres utstyrspark!

Vi vet at Bohus har et rykte for å levere høy kvalitet til sine kunder, og det er derfor en ekstra glede å se at dere har valgt å investere i en av de beste gulvvaskemaskinene på markedet. Ghibli gulvvaskemaskiner er kjent for å være pålitelige, effektive og enkle å bruke, og vi er sikre på at dere vil være fornøyde med resultatene.

Å ha en pålitelig gulvvaskemaskin er viktig for enhver bedrift som ønsker å opprettholde en ren og trygg arbeidsplass for sine ansatte og kunder. Med Ghibli gulvvaskemaskinen vil Hustad Møbler være i stand til å holde gulvene i topp stand, samtidig som dere sparer tid og penger på rengjøring.

Vi i Joker Engros vil igjen takke Bohus Verdal for å ha valgt oss som deres leverandør av gulvvaskemaskiner, og vi ønsker dere lykke til med det nye utstyret.

Vi håper at gulvvaskemaskinen vil hjelpe dere med å opprettholde deres høye standarder for renslighet og kvalitet, og vi ser frem til å fortsette å samarbeide med dere i fremtiden!

#GhibliGulvvaskemaskin #BohusVerdal #HustadMøbler #Rengjøring #Effektivitet #Kvalitet #Arbeidsplass #Renhold #JokerEngros

Oppdag Vårt Utvalg av Kokkeklær og Tilpassede Broderier hos Joker Engros!
Oppdag den ultimate komforten på jobben med DX4 Collection fra Portwest