DIN TOTALLEVERANDØR! VÅRT MÅL ER Å VÆRE BEST PÅ KVALITET, PRIS OG SERVICE! FINNER DU IKKE DET DU LETER ETTER? KONTAKT OSS GJERNE!
DIN TOTALLEVERANDØR! VÅRT MÅL ER Å VÆRE BEST PÅ KVALITET, PRIS OG SERVICE!
Oppdag den ultimate komforten på jobben med DX4 Collection fra Portwest - Joker Engros AS

Oppdag den ultimate komforten på jobben med DX4 Collection fra Portwest

Hvis du jobber i en bransje der du er avhengig av komfortable klær som gir bevegelsesfrihet, har du kanskje opplevd hvor vanskelig det kan være å finne klær som passer dine behov. Det er ikke bare viktig at klærne er behagelige å ha på, men de må også kunne beskytte deg i arbeidsmiljøer der sikkerhet er viktig.

Portwest har nå introdusert sin DX4 Collection, som tilbyr Dynamic 4x Stretch-stoff for å gi deg den perfekte kombinasjonen av bevegelsesfrihet og teknisk overlegenhet. DX4-stoffet er laget av Kingsmill Polyester Stretch, som gir fireveis stretch og gjør det enkelt å bevege seg på jobb. Stoffet har også høy pusteevne, som hjelper deg å holde deg kjølig når du er i aktivitet.

En av de største fordelene med DX4-stoffet er dets evne til å beskytte mot skadelige UV-stråler. Med en UPF-rating på 40+, vil du være beskyttet mot 98% av disse strålene, noe som gjør det til et flott valg for utendørsarbeidere som trenger å beskytte huden mot solskader.

DX4-stoffet er også fukttransporterende og rasktørkende, noe som betyr at du kan holde deg tørr og komfortabel på jobben, selv når du svetter eller jobber i regnvær.

Så hvis du leter etter klær som kombinerer teknisk overlegenhet med bevegelsesfrihet og komfort, bør du definitivt sjekke ut DX4 Collection fra Portwest. Besøk lenken i bioen vår for å lære mer.

Se vårt utvalg i DX4 serien her: DX4

#jokerengros #Portwest #DX4 #HiVis #sikkerhet #helseogmiljø #arbeidstøy #komfort #stretch #tekniskoverlegenhet #fukttransporterende #rasktørkende #beskyttelse #UVbeskyttelse #bevegelsesfrihet

Gratulerer til Bohus på Verdal med deres nye Ghibli gulvvaskemaskin fra Joker Engros!
Joker Engros AS og Stiklestad Golf Klubb samarbeider for å gi deg og din bedrift det beste utvalget av arbeidsklær og annet utstyr!