DIN TOTALLEVERANDØR! VÅRT MÅL ER Å VÆRE BEST PÅ KVALITET, PRIS OG SERVICE! FINNER DU IKKE DET DU LETER ETTER? KONTAKT OSS GJERNE!
DIN TOTALLEVERANDØR! VÅRT MÅL ER Å VÆRE BEST PÅ KVALITET, PRIS OG SERVICE!
Vi takker for tilliten! - Joker Engros AS

Vi takker for tilliten!

Vi i Joker Engros AS er stolte over å ha fått være en del av helgens Midt-Norsk TaeKwonDo mesterskap, og vi vil rette en stor takk til Røra TaeKwonDo Klubb for en flott innsats på konkurransene. Vi er glade for å ha kunnet bidra til klubbens suksess ved å levere flotte nye jakker som dere kunne bruke under arrangementet.

Vi vet hvor viktig det er å ha på seg riktig utstyr og klær når man konkurrerer, og vi har derfor et bredt utvalg av arbeidsklær og annet utstyr for bedrifter og organisasjoner. Hos Joker Engros AS kan du finne alt du trenger for å kle deg og teamet ditt i flotte, funksjonelle klær som hjelper deg å prestere på ditt beste.

Vi ser frem til å fortsette å samarbeide med Røra TaeKwonDo Klubb og andre organisasjoner og bedrifter som verdsetter kvalitet og ekspertise i utstyrsvalg. Sammen kan vi oppnå store ting og skape suksesshistorier som denne.

Takk igjen til Røra TaeKwonDo Klubb og alle våre kunder og følgere. Vi håper dere fortsetter å følge med på våre kommende prosjekter og tilbud!

#takknemlig #samhold #stolte #klubbjakker #taekwondo #midtnorsk #idrettsglede #profilklær #jokerengros

Joker Engros AS og Stiklestad Golf Klubb samarbeider for å gi deg og din bedrift det beste utvalget av arbeidsklær og annet utstyr!